Publieksactie 2019 opnieuw succesvol

 

“Een boodschap voor een ander”

 

Goederenbank De Baronie bedankt al haar vrijwilligers, leerlingen en docenten van het Monseigneur Frencken College, de donateurs en winkeliers.

Op 21, 22 en 23 november jl. werden in 9 supermarkten in de regio voor de vijftiende keer de deuren wijd open gezet voor de publieksactie van Goederenbank De Baronie. Opnieuw stond niet de opbrengst van het aantal producten centraal, maar we wilden graag de aandacht vestigen op het begrip Stille Armoede. De actie is bijzonder goed verlopen, er zijn vele positieve reacties gehoord, vrijwilligers en winkeliers, coördinatoren en docenten hebben zich graag en enthousiast ingezet. Daarbij heeft het publiek in ruime mate hun betrokkenheid getoond en (voedsel)producten gedoneerd. Hiermee is het draagvlak onder de bevolking voor dit goede werk opnieuw onderstreept.

In deze tijd is het niet voor iedereen vanzelfsprekend om de eindjes aan elkaar te kunnen knopen. Een relatief grote groep mensen worstelt om de financiën rond te krijgen. Daarom zijn we ook erg blij en dankbaar met de opbrengst van deze actie. Het winkelend publiek stelt ons hiermee in staat om ons werk voort te zetten.

   

Een impressie van de actie

 

Kortom we kunnen terugzien op een zeer geslaagde actie, waarbij de opbrengst opnieuw overeenkomstig was met vorig jaar, een respectabel aantal van zo’n 667 dozen met prima producten zijn verzameld. Variërend van koffie, thee, soepen, pasta’s tot luiers en verzorgingsproducten. Al deze producten zijn een prima aanvulling op het bestaande pakket. Daar kunnen we de komende tijd mee vooruit.

Namens al degenen, die noodgedwongen van onze hulp afhankelijk zijn, u allemaal hartelijk bedankt voor ieders bijdrage!

Copyright © 2014 De Baronie