Goederenbank De Baronie wenst iedereen een Gezond en Voorspoedig 2017 toe !!

 

Het jaar 2017 is aangebroken. Het afgelopen jaar is er opnieuw hard gewerkt om de mensen te ondersteunen die het zo hard nodig hebben. We zijn ontzettend blij en dankbaar dat een aantal mensen zich hiervoor dagelijks inspannen. We denken hierbij aan de vaste vrijwilligers die door zichzelf weg te cijferen er iedere keer weer voor zorgen dat dit werk succesvol verloopt. Zonder hun inzet zou dit niet gerealiseerd kunnen worden. Maar dit geldt niet alleen voor hen.

 

Goederenbank De Baronie wil iedereen bedanken die eraan meegewerkt heeft het jaar 2016 succesvol te laten verlopen. Dit geldt voor samenwerkende partijen zoals bedrijven, woningbouwstichtingen, scholen, verenigingen, kerken, volkstuinders, banken, Lions- en Rotaryclubs, maar ook particulieren en allerhande organisaties die hun betrokkenheid getoond hebben door fysieke, financiele, of andere ondersteuning, bijvoorbeeld door donaties van voedselproducten. Iedereen HARTELIJK BEDANKT!

 

Ook in het jaar 2017 is er veel werk te verzetten zodat we veel mensen tot steun kunnen zijn. We kijken vooruit naar een jaar waarin we succesvol willen blijven samenwerken om onze doelen te bereiken.

 

Namelijk om stille armoede onder de aandacht te brengen en te bestrijden. Het Mobiliseren van Medemenselijkheid waarbij we met Minimale Middelen Maximaal kunnen Presteren.

 

Dit kan alleen gerealiseerd worden met uw ondersteuning. Daar vertrouwen wij op.

 

Goederenbank De Baronie wenst iedereen een Gezond en Voorspoedig 2017 toe.

Copyright © 2014 De Baronie